Къща за гости Невена – град Белоградчик

Къща за гости Невена е разположена на най-хубавото и високо място в град Белоградчик. Къщата отстои на около 300м от центъра на града.

От къщата се открива гледка към: площада на Белоградчик, Белоградчишката крепост Калето, Белоградчишките Скали, Стара планина, Боровата гора, скалния и горист масив “Венеца”. В близост (до 200м) се намират ресторант „При Иван“ (собственика е сърбин и специалитета е сръбска скара), църквата „Св. Георги Победоносец“ и спешна помощ.

Изглед от терасата

Изглед от терасата

Къщата разполага с двойни и тройни стаи. Стаите разполагат със самостоятелни санитарни възли, климатици, цифрова телевизия и безжичен интернет. На разположение на туристите са: трапезария, печка с фурна, микровълнова фурна и хладилник с фризер. Трапезарията е оборудвана с посуда и място за гладене.

Къщата разполага с две големи тераси, обърнати към забележителностите на града. Гледката към скалите е невероятна, а ако имате бинокъл – ще бъде още по-добра. От терасата се вижда и ресторант При Иван, в който гостува сръбски оркестър и DJ-водещ. Разполагаме с голям двор – с шатра, масички, столове, чадъри, а има възможност и за барбекю. Част от озеленяването на двора заемат билкови чайове: градински, лавандула, маточина, мащерка и невен.

Цени

Вижте цени на нощувките в къща за гости „Невена“ – град Белоградчик.

Телефони за резервации и информация

0936 / 543 66
088 / 817 0049 – Невена
088 / 715 2220 – Иван
Вижте адрес и карта

Вашите снимки

Снимки с изглед от терасата на къщата (автор: Людмил от гр. Сливница):

Най-често посетителите на тази страница търсят за: къща за гости белоградчик, цена къща за гости белоградчик.

Кратък URL: https://nevenahouse.com/Pkw4p