Изработка на сайта

Уеб сайт на къща за гости Невена е разработен от интернет уеб агенция Градивните. Направена е изработка на сайт по съвременни технологии, които ще осигурят дългогодишно използване на уеб сайта, за което предоставяме 5 години гаранция.

Целта на уеб сайта е да предоставя максимално подробна информация за туристическите обекти в община Белоградчик и около нея.

Едновременно с това, сайтът представя къща за гости Невена като място за истинска почивка от забързаното ежедневие в големите градове. Ако търсите отдих, чист въздух, разходки сред природата, желаете да направите много снимки – това е мястото, Белоградчик.

Освен природата, можете да разгледате музеите и туристическите обекти в Белоградчик.

Уеб сайтът е разработен с мобилна версия, която позволява на място да потърсите информация за настаняване от своя смартфон и телефон. Максимално лесно и удобно, за да не нощувате в гората неподготвени. Може би в момента четете тези редове точно на своя телефон/смартфон и точно в Белоградчик – да, точно за вас е мобилната версия на сайта!

През последните години вложихме време и оптимизирахме уеб сайта за търсачката Google, за да бъде посещаван по-често и да бъде полезен на повече. Резултатите от оптимизацията не закъсняха и сайтът вече е най-посещаваният за района на Белоградчик, в сравнение с всички останали хотели и къщи за гости.

С ваша помощ ще продължим започнатото. Отворени сме към идеи за подобрение на сайта. Ако имате интересни снимки от вашите преживявания – изпратете ни ги, за да ги видят следващите ни гости. Помогнете им да разберат каква природа и природни забележителности има в България!

Благодарение на вас, обновихме много от страниците в уеб сайта. Най-новите страници са за новият зимен курорт Ски зона Миджур край Чупрене и пещера Венеца.

Приятна екскурзия и почивка!
От екипа на интернет агенция Градивните